Sindini el mag, Ontinyent

Tot tipus d'esdeveniments

Professionalitat, qualitat i economia

Clients 100% satisfets

Biografía

Sobre nosaltres

Sindini és un Hipnotista i mentalista Ontinyentí; a més a més és il·lussionista professional. Amb 20 anys ha aconseguit actuar en gran part del territori nacional y és una figura amb molta projecció en el territori.

Amb el espectacle Imagianar-te ha viajat per tot el territori naccional repartint il·lussió. El seu inici al món màgic fou als 10 anys, ara amb 20 ha estat graduat al IM (Institut de màgia) format per part dels millors il·lussionistes del món dintre d'aquesta acadèmia. En quant a la hipnosi i mentalisme és deixeble d'un mentalista que compta amb un rècord guiness d'hipnosi.

Els espectacles creats i dirigits pel artista deixen bocabadats al públic més exigent en tot tipus d'events. Els seus espectacles és caracteritzen per tindre una essència diferent a la normalitat, des de espurna de superació personal a shows d'hipnosi espectaculars passant per espectacles a dos il·lussionistes amb la colaboració de Mago Ivan.

Pot veure les empreses amb les que hem colaborat baixant-se el dossier que es troba més avall.

  • Actuacions a tot el territori nacional
  • Clients 100% satisatisfets
  • Marques i empreses confien en nosaltres
  • Millor relació qualitat-preu garantitzada!
  • Líders en l'àrea


Els nostres espectacles

Imagianar-te

El espectacle que triomfa allà on va! Perfecte per a events familiars. El espectacle amb el que al·lucinaràs al mateix temps que somniaràs despert. Somnies amb un espectacle de màgia que t'ajude a complir els teus propòsits? Existeix, i és IMAGIANAR-TE, no sols podràs imagianar-te el impossible sinò que ho gaudiràs!

Opt1um, h4ckejant m3nts

El espectacle de mentalisme i hipnosi més íntim i màgic que veuràs. El únic espectacle on al·lucinaràs mentre el legeixen la ment y aprendràs com protegir-te en la xarxa. I tú? Deixaràs que et desentranyen la ment?

Events corporatius

Dessitges un event corporatiu únic i diferent? o, simplement promocionar la teva marca o empresa? No dubtes més, economia i experiència ens avalen, demana'ns presupost sense compromís!

Els clients ens posen nota:

Contacta amb nosaltres

Trucada/Whatsapp: +34 645377554

Email: sindinielmago@gmail.com
Web: www.sindinielmago.es

Ontinyent, encara que actuem en tot el territori nacional.

Contacta amb nosaltres: